Burger Restaurant Rotterdam

Als je op zoek bent naar een heerlijk burger restaurant Rotterdam, dan hoef je niet verder te zoeken dan Wawburger. Wij serveren de beste hamburgers van de stad, en ons vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat je een geweldige tijd hebt! Of je nu alleen komt of met vrienden, we weten zeker dat je van onze hamburgers zult houden. Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs bij Wawburger! Ook zijn wij te vinden in Eindhoven en Tilburg!

wawburger rotterdam lijnbaan

Wawburger
Rotterdam Lijnbaan

Korte Lijnbaan 21
3012 EC Rotterdam
010 7 370 840

Openingstijden:
Zo/Do  12.00 – 22.00
Vr/Za  12.00 – 23.00

wawburger zuidplein 96

Wawburger
Rotterdam Zuidplein

Zuidplein 96
3083 CW Rotterdam
010 795 1528

Openingstijden:
Dagelijks 12.00 – 00.00

wawburger rotterdam winkelcentrum zuidplein hoog

Wawburger
Winkelcentrum Zuidplein

Zuidplein Hoog 609,
3083 BH Rotterdam
010 795 1528

Openingstijden:
Ma/Do 11.00 – 19.30
Vr        11.00 – 22.00
Za        11.00 – 19.30
Zo       11.00 – 19.00

Trek in een burger? Kom langs bij ons burger restaurant Rotterdam

Bij ons burger restaurant Rotterdam delen we allemaal een passie voor hamburgers. We doen niets liever dan heerlijke burgers serveren aan onze klanten, en we experimenteren altijd met nieuwe smaakcombinaties om het interessant te houden. Onze menukaart biedt een grote variatie aan burgers, inclusief vegetarische en veganistische opties, dus er is voor ieder wat wils. En natuurlijk zouden we geen hamburgerrestaurant zijn als we niet ook een selectie frietjes en milkshakes zouden aanbieden! Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of om te genieten van een maaltijd met vrienden, wij zullen er zeker voor zorgen. Dus kom vandaag nog bij ons langs voor een burger in Rotterdam!

Onze hamburger restaurants Rotterdam

Door onze unieke en smaakvolle burgers, is Wawburger uitgegroeid tot een burger restaurant dat beschikt over meerdere vestigingen. Zo hebben wij alleen al in Rotterdam, drie vestigingen. Zo kan je altijd gemakkelijk terecht voor een overheerlijke burger. Verder kan je terecht bij ons burger restaurant in Tilburg en ons burger restaurant in Eindhoven.

Blijf op de hoogte van ons menu – Burger restaurant Rotterdam

Bij Wawburger zijn wij gespecialiseerd in burgers. Het aanbod proberen wij steeds verder uit te breiden. Wij experimenteren dan ook constant met burgers, zo houden wij ons menu interessant. Zo weet je zeker dat er altijd een burger op de kaart staat die aan jouw smaak voldoet. Houd dus onze website en social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van onze nieuwste burger creaties!

De beste burger ervaring in Rotterdam

Kom vandaag nog langs bij Wawburger voor de beste burger ervaring in Rotterdam! Onze drie locaties maken het gemakkelijk voor jou om te genieten van een heerlijke hamburger, en ons vriendelijke personeel zal ervoor zorgen dat je een geweldige tijd beleefd. Met steeds nieuwe hamburger creaties op het menu, is er altijd wel iets nieuws te proberen bij Wawburger. Ook kun je langs komen in ons burger restaurant Tilburg

Burger restaurant Rotterdam

Contact

Heb jij vragen? Bij Wawburger beantwoorden wij graag de vragen van onze klanten. Zo vind je via onze FAQ de meest gestelde vragen, staat je vraag er niet tussen?  Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@wawburger.nl of bel nu een vestiging bij u in de buurt: Korte Lijnbaan 21: 0107370840 of Zuidplein 96: 0107951528. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen! Blijf ook op de hoogte en volg ons vandaag nog op Instagram & Facebook!