Burger Tilburg 

Als je op zoek bent naar een lekkere burger Tilburg, dan ben je bij Wawburger aan het juiste adres! Wij serveren de lekkerste burgers van de stad, en we weten zeker dat je van onze selectie zult houden. Wij bereiden allerlei soorten burgers voor, bij ons zit je dus altijd goed wanneer je trek hebt in een lekkere burger. Kom vandaag nog langs en ontdek zelf waarom Wawburger de beste hamburger restaurant van Tilburg is! Ook zijn wij te vinden in Rotterdam en Eindhoven!

Wawburger Pieter Vreedeplein 170 Tilburg opening-new

Wawburger
Tilburg

Pieter Vreedeplein 170
5038 BW Tilburg
013 303 1881

Openingstijden:
Dagelijks 12.00 – 22.00

Wat maakt onze burgers zo lekker? – Burger Tilburg

In voor een burger Tilburg? De hamburgers van Wawburger behoren tot de best smakende hamburgers. Maar hoe krijgen wij het voor elkaar om de burgers zo lekker te laten smaken? Er zijn een paar belangrijke factoren die bijdragen aan de unieke smaak van onze burgers. Allereerst is het rundvlees afkomstig van onze vaste leverancier, waarbij vlees van hoge kwaliteit wordt klaar gemaakt. Het rundvlees wordt elke dag vers gemalen en gekruid met een geheime mix van kruiden door onze koks.

De burgers worden tot in de perfectie gegaard op een speciale bakplaat, waardoor ze een sappige, smaakvolle buitenkant krijgen. Tot slot worden ze geserveerd op vers gebakken broodjes met een ruim aanbod aan verse toppings. Al deze elementen samen creëren een burger die onweerstaanbaar is. Op zoek naar een burger Tilburg? Kies dan voor de Wawburger de beste Fastfood in Tilburg!

Burger Tilburg bestellen 

Als je wilt genieten van de lekkerste burger Tilburg maar niet de deur uit wilt, kan je ten alle tijden onze burgers bestellen via Thuisbezorgd. Zo kan jij thuis genieten van je favoriete burger zonder dat je de deur uit hoeft.

De meest populaire burgers

Wereldwijd zijn er twee burgers die het meest verkocht worden. Dat zijn namelijk de welbekende cheeseburger en de chickenburger. Zoals elke fan van fastfood weet, zijn er veel verschillende soorten hamburgers om uit te kiezen. De cheeseburger en kipburger zijn ook wel bekend als de classic Wawburger en de classic chickenburger, deze broodjes zijn geliefd om hun eenvoudige maar smaakvolle ingrediënten. 

Een cheeseburger bestaat uit rundvlees, cheddar, sla, tomaat en augurken, terwijl onze chickenburger krokante kipfilet, cheddar, sla en onze speciale saus bevat. Hoewel beide broodjes heerlijk zijn, wordt de cheeseburger vaak beschouwd als de meer klassieke optie. Het is dan ook geen verrassing dat de cheeseburger een van de populairste hamburgers is.

Burger Tilburg

Contact

Heb jij vragen? Bij Wawburger beantwoorden wij graag de vragen van onze klanten. Zo vind je via onze FAQ de meest gestelde vragen, staat je vraag er niet tussen?  Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@wawburger.nl of bel onze vestiging in Tilburg: 0133031881. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen! Blijf ook op de hoogte en volg ons op Instagram & Facebook!